Gastenboek

Laat hier een berichtje achter. Alvast bedankt!
Gerard en Linda.

gastenboek formulier
(41)
1 2 3 4 5
(31) Fam Hollard
ma, 4 januari 2016 20:37:19 +0000
email

Cuzy, 16-05-2015 tot 30-05-2015
Beste familie Prinsen,

We kwamen van de Ardèche waar we via Novasol, 14 dagen in een zeer luxe huis (inclusief elektrische rolluiken)hadden verbleven. Het was in alle opzichten een behoorlijke overgang!
Na 2 dagen kregen we steeds meer oog voor de bergen werk die jullie hebben verzet (petje af!). We begonnen de sfeer en de geschiedenis van het huis te ervaren en stelden ook steeds meer de fantastische plek en omgeving op prijs!
We hebben het zeer naar ons zin gehad! Het weer was redelijk tot goed, bijna geen regen en temperaturen van 20-23 graden. De avonden en de nachten waren wat fris, dus de open haard kwam goed van pas!
We dachten de ijskast die niet meer gebruikt wordt te gebruiken als extra opbergruimte te benutten, tot de relmuizen die plek ook ontdekten, koek, beschuit, biscuit, aardappelen, chocola, pakje tomatensaus, alles was aan c.q. opgevreten. Het meest verbaasde ons de fles olijfolie met plastic dop die afgeknaagd op de bodem van de fles lag. De bovenkastjes en andere kastje zijn echter allen “muisveilig” en na de interne verhuizing van de spullen hebben we geen geknaag meer gehad!
We hebben wat leuke uitstapjes gemaakt, teveel om op te vermelden! Onder andere het kerkje in La Roche Millay, wat lief, Autun met een heel goed restaurant naast het museum ( le vieux Brillon), Le Boulaye, het boeddhistische klooster om 10 uur elke dag een ceremonie met de 5 Franse Lama’s, natuurlijk Bribracte , geweldig, wandelen met telkens een ander uitzicht, de markt van Luzy op vrijdag morgen en die van Montceau Le mines (heeeéél groot!!) op zaterdag, Château Chinon met zijn musea etc. etc.
Hoewel we al met pensioen zijn en al een beetje ontsnapt aan de alledaagse hectiek, hebben we bijzonder genoten van de rust , niet alleen bij het huis maar ook op de weg! We waren hier in de “nachtegaal maand” . Naast al het vogelgezang overdag, genoten we bijzonder van onze Nachtegaal die iedere avond in ’t donker naast het badkamerraam zat te zingen, waar vind je dat in Nederland!
Onze zoon en schoondochter en 2 kleine kinderen kwamen ook nog een paar dagen in het groene deel wonen, Heel gezellig en waar vind je z’n groot huis?
We zijn heel blij dat we “le Sentiment” hebben gevonden. Met gevoelens van respect en hoogachting en een hartelijke groet,
Arie en Wallie, Fam Hollard


(30) Coen Schilderman
zo, 28 december 2014 17:44:35 +0000
email

Cuzy, 10 juli t/m 19 juli

Bij de VVV in Luzy hebben we gevraagd wat we absoluut moesten gaan zien in deze regio. De meneer keek ons raar aan. Zijn antwoord: Je MOET hier niets, geniet van de rust en de natuur. Dat hebben deze week dan ook gedaan.

Coen, Judith, Ben en Nina

(29) Johan
zo, 28 december 2014 17:39:34 +0000
email

Cuzy, 9 augustus t/m 23 augustus.

Beste fam Prinsen,

Genieten hier in Cuzy. We hadden met 2 families het hele huis. Enorm veel ruimte in en om het huis. Met allerlei leeftijden genoeg recreatie in en om het huis . Toch zijn we ook veel op pad geweest.
- Aanrader voor jongeren en kids het klimbos bij Nevere in de buurt: 2 Accrochés (Savvigny les Bois)
- Voor allemaal kasteel Sully
-Stad Autun
Na wat zoeken 2 zwem/vaar meren:
- Lac Etang Monlaubry (iets voorbij Creusot)
- Lac Setton in de Morvan en niet te vergeten pretpark de Combes.

Lekker uitslapen, uitgebreid ontbijten, wijn, wijn en BBQ gezelligheid.
Bedankt voor de mooie locatie!

Piet, Roelinda, Helma, Gerwin, Johan, Jenny, Henria, Josh, Elien, Ronda en Jalize.

(28) Johan en Liesbeth
zo, 28 december 2014 17:28:44 +0000
email

Cuzy oktober 2014

Beste fam. Prinsen,

We hebben erg genoten van de prachtige omgeving. Bedankt voor de gastvrijheid ook namens onze vrienden.

Johan en Liesbeth.

(27) fam de Snaijer
zo, 28 december 2014 16:22:52 +0000
email

9-8 t/m 22-8

Wij hebben in het groene huis 14 dagen mogen doorbrengen. Het is een bijzonder mooi plekje. Rust overheerst! Hier komt men werkelijk tot rust. Geweldig zo als jullie dit hebben opgeknap. Maar zeker ook veel moed om het te onderhouden. Complimenten voor de bedden, badkamer en toilet.

Wij weten niet of we nog eens terug komen. Het was voor ons de eerste vakantie in Frankrijk. De omgeving is erg mooi maar wij houden veel van water en ons bootje in de haven van Elburg. Maar wie weet komt het er nog een keer van, wij zullen zeker het adres bewaren en evt. aan vrienden en kennissen doorgeven. Nogmaals hartelijk dank en misschien tot ziens.

Hartelijke groet,
Piet,Roelinda, Helma en Gerwin de Snaijer.
PS mochten jullie ooit in Elburg komen zijn jullie hartelijk welkom voor een kopje koffie.

(26) Elbrich en Michael
zo, 28 december 2014 16:10:39 +0000
email

cuzy, 18-7-2014 We hebben hier een fijne vakantie gehad in het groene gedeelte! Een goede uitvalsbasis voor wandelen, fietsen en stadjes bezoeken.Heerlijk al die ruimte met ons tweeën en lekker rustig. La Puie en kou in de eerste week mocht de pret niet drukken. Michael moest de houtkachel flink stoken! De tweede week het andere uiterste; soleil en 35 graden Celsius. Au revoir! Elbrich & Michael(25) Anke Engelkens
za, 21 december 2013 17:12:14 +0000
email

Cuzy, 13-7-2013
Beste familie Prinsen,
Als kwartiermakers voor het feest van Paul, hadden wij het geluk een nacht eerder te arriveren. Het grote prachtige huis voor 3 volwassen! Alles was er water,wijn, bedden etc. We hebben niks gemist. Toen Paul en Vivien met de jongens de volgende dag arriveerden, was alles als versiert en de boodschappen gedaan. Paul was verbaast, de jongens gingen snel op onderzoek uit en hebben we de rest van de dag alleen nog gezien om te eten en te drinken. met de later gearriveerde groep was de "familie" compleet en hebben we het heel gezellig gehad. Vanaf dinsdag waren we nog 5 volwassen en de 2 jongens. Heerlijke zonovergoten dagen in een prachtige omgeving! Het landschap, de tempel, de zwemrivier en het zwemmeertje allemaal harstikke fijn. Als uitsmijter hebben we in Toulon sur Arroux gegeten bij Le Cremailler. een aanrader!!
Dank voor alles wat van te voren geregeld was. Succes met het huis verder. En... wie weet tot ziens.
Anke en Renke Engelkens (ook Oet Winschoot)


(24) Vivien de Bruin
za, 21 december 2013 17:10:11 +0000
emailBeste familie Prinsen,

Cuzy, 13-7-2013

Het was ge-wel-dig!! We hebben erg genoten van jullie huis!! De viering van de 60e verjaardag van Paul is mede door jullie hulp en voorbereiding voor hem een geweldige verrassing geworden, haast overweldigend!!
We hebben de hele week fantastisch weer gehad, 30 graden C en hebben dus voornamelijk buiten geleefd, maar de voorzieningen in/van het huis waren perfect, alles aanwezig en goed op orde!! Vandaag weer naar huis, naar "real life", maar voldoende energie op kunnen doen om er wee tegen aan te gaan!

Nogmaals dank voor jullie hulp/begeleiding en in Winschoten komen we vlot eens aan. Tenslotte blijkt dat we bijna buren zijn!!

Liefs, Vivien.


(23) Erik, Saskia en Tom van Schagen
di, 20 augustus 2013 20:43:16 +0100
email

Beste Gerard, Linda en Bryand,

Bedankt voor jullie gastvrijheid die we vorige week ( 3 t/m 10 aug. 2013) hebben mogen ervaren.
We hebben genoten van de rust, de bosrijke omgeving en jullie mooi ingerichte huis (met goede bedden !)

Alle stadjes en dorpjes in de buurt zijn de moeite waard en waren een waar paradijs voor ons, als fervente Brocante-liefhebbers.

Luzy is een ook een gezellig stadje met inderdaad een goed restaurant tegenover de kerk. Reserveren is wel handig aangezien het er vaak erg druk is.

Twee supermarkten, de ATAC en de Lidl. De laatste heeft trouwens elke dag lekker vers gebakken brood!

Nogmaals bedankt, ook voor het enthousiasme om het ons naar de zin te maken met o.a. de interessante fiets- en wandeltochten !

Tot de volgende keer zou ik zeggen, hartelijke groeten vanuit Castricum,

Erik, Saskia en Tom van Schagen(22) Clemens en Ank Huisman
za, 15 december 2012 15:57:38 +0000
email

Dinsdag 15-5-2012

Nog 3 dagen te gaan en we hebben al zoveel gezien en gedaan.
We arriveerden zaterdag 5 mei met hagel en onweer. Onze dochter en schoonzoon en kleindochter kwamen rond 17:00 uur. Voorspoedige reis met een baby van 12 weken. Bedankt voor alle babyspullen goed voor elkaar.
Zondag 6 mei: Koud en regenachtig, wandeling in Toulon sur Arroux, spelletjes gedaan.
Maandag 7 mei: Lekker weer, naar museum en rondwandeling in Bribracte
Dinsdag 8 mei s’morgens regen, s’middsglekker weer en heerlijk gewandeld, later wat onweer , daarna heerlijk buiten gegeten.
Woensdag 9 mei: Lac Panneciere, jammer geen water, wel een zeer warme dag, Uit eten in Luzy t.o. de kerk
Donderdag 10 mei: Vanuit huis, zeer warm, gewandeld 4 uur 18km erg open route. Buiten gegeten.
Vrijdag 11 mei: rustdag
Zaterdag 12 mei: Uchon, de rotsen, heel apart, op heen weg toeristische route een uitdaging, leuk restaurant, Prachtig weer,
Dinsdag 15 mei: naar Ternant, rondwandeling, met z’n 2en voor €23,00 heerlijk gegeten bij Auberge Fleurie, Erg veel wind.
Woensdag 16 mei: Naar st Didier sur Arroux, een wandeling om het meer, Brocante bezocht . Koud vandaag. Morgen naar huis.
Schoonmaken en inpakken . Nog even buiten bij het houtvuur een borrel en dan slapen.
We hebben heel erg genoten van het huis en zijn plek. Succes en wie weet tot ziens.
Groeten Clemens en Ank Huisman
En hun dochter Eva
Vriend Mark
Baby Lana

Nog bedankt voor de lekkere rode wijn! Naam *
 E-mail *
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
4 + 3=